top of page

MÓDSZERTAN LÉPÉSEI

színhatás_infografika_final.png

I. LELASSULÁS

Észlelés öröme

Ha kihúzol egy kártyát, lassulj le és állj meg pár percre. Figyeld meg, hogy mi is zajlik benned és észleld, hogy a kihúzott színnek hatása van rád. Ne lépj át rajta: kihúzod, letudtad, megtetted módon, hogy az aktuális kérdésedre gyorsan választ kapjál és aztán siess tovább. Engedd meg magadnak, hogy kinyisd az öt érzékszervedet!

II. FELFEDEZÉS

Sokszínűség feltérképezése

A szín hatásának felfedezése kíváncsiság és izgalom érzelmi egyvelege. Olyan, mikor kinyitsz egy titkos ládát és meg akarod tudni, hogy mi lesz benne. Kihúzva ne csak megnézd a színt, hanem észleld és figyeld a saját ösztönös válaszaidat a kártya színére és a kártya üzenetére

III. ÖSSZEKAPCSOLÁS

Rálátás a lehetőségekre

A színek és a színekhez kapcsolódó egyéni asszociációk segítenek a kreatív és intuitív oldalad aktiválásában, amit a szín üzenetén keresztül struktúrába és logikába tudsz helyezni, azaz összekap-csolod a bal és jobb agyféltekédet. A gyakorlásaid során egyre jobban ráérzel a saját összekapcsolásaidon keresztül jövő felisme-réseidre és azok sokszínűségére, annál jobban fogod tudni, hogy mi felé nyílj ki, mi jó neked és hogyan indulj el.

ISMERD MEG A GYAKORLATBAN IS A MÓDSZERTANT.

JELENTKEZZ EGYÉNI ONLINE COACHINGRA, VAGY VEGYÉL RÉSZT SZAKEMBEREKNEK SZÓLÓ ESEMÉNYEINKEN! 

MÓDSZERTAN GYAKORLÁSÁNAK HATÁSAI

grow3 copy.jpg
  • Megtanít aktivizálni és egyszerre használni a problémamegoldásban a jobb (EQ) és a bal (IQ) agyféltekédet.

  • Segít elsajátítani a tudatos figyelem és érzelmi éberség képességét, hogy egy helyzet vagy kapcsolati probléma megoldásakor sokkal több szempontot vegyél észre, és jobban tud azonosítani mások és saját érzéseidet, illetve azok hatását.

  • Fejleszti az önbizalmadat: segít felismerni mire épül(het) az önbizalmad, felszínre hozni, magabiztosabb döntést hozni, melyek még tovább erősítik a saját magadba vetett hited.

NÉZD MEG, HOGYAN TUDOD A GYAKORLATBAN ALKALMAZNI A SZÍNHATÁS-KÁRTYÁKAT! 

Miután megismerkedtél a SzínHatÁs-Kártya módszertanával, szerezd be a saját kártyacsomagodat, hogy egyéni tapasztalatokat szerezhess, és gyakorlatban is lásd a színek hatását és működését.

bottom of page