MÓDSZERTAN

I. LELASSULÁS

Észlelés öröme

Ha kihúzol egy kártyát, lassulj le és állj meg pár percre. Figyeld meg, hogy mi is zajlik benned és észleld, hogy a kihúzott színnek hatása van rád. Ne lépj át rajta: kihúzod, letudtad, megtetted módon, hogy az aktuális kérdésedre gyorsan választ kapjál és aztán siess tovább. Engedd meg magadnak, hogy kinyisd az öt érzékszervedet!

II. FELFEDEZÉS

Sokszínűség feltérképezése

A szín hatásának felfedezése kíváncsiság és izgalom érzelmi egyvelege. Olyan, mikor kinyitsz egy titkos ládát és meg akarod tudni, hogy mi lesz benne. Kihúzva ne csak megnézd a színt, hanem észleld és figyeld a saját ösztönös válaszaidat a kártya színére és a kártya üzenetére

III. ÖSSZEKAPCSOLÁS

Rálátás a lehetőségekre

A színek és a színekhez kapcsolódó egyéni asszociációk segítenek a kreatív és intuitív oldalad aktiválásában, amit a szín üzenetén keresztül struktúrába és logikába tudsz helyezni, azaz összekap-csolod a bal és jobb agyféltekédet. A gyakorlásaid során egyre jobban ráérzel a saját összekapcsolásaidon keresztül jövő felisme-réseidre és azok sokszínűségére, annál jobban fogod tudni, hogy mi felé nyílj ki, mi jó neked és hogyan indulj el.

NÉZD MEG, HOGYAN TUDOD A GYAKORLATBAN ALKALMAZNI A SZÍNHATÁS-KÁRTYÁKAT! ››

Miután megismerkedtél a SzínHatÁs-Kártya módszertanával, szerezd be a saját kártyacsomagodat, hogy egyéni tapasztalatokat szerezhess és gyakorlatban is lásd a színek hatását és működését.


A saját csomagodat ITT tudod megrendelni!

PARTNEREK
TUDNIVALÓK
LELŐHELYEK
KAPCSOLAT

E-mail: info [kukac] szinhatas.hu

  • Grey Facebook Icon

© 2015 SzínHatÁs. Minden jog fenntartva!