HOGYAN HASZNÁLD SZAKEMBERKÉNT

HOGYAN ALKALMAZHATOM A SZÍNHATÁS-KÁRTYÁKAT?

Egyéni és csoportos coaching vagy fejlesztés keretében is hatékonyan alkalmazható új nézőpontok bevonására, az észlelés és tudatosítás élesítésére, a belső figyelem és koncentráció erősítésére.

Egy kreatív, érzelmi éberséget és önismeretet fejlesztő coach eszköz, aminek használatával javítható a helyzetfelismerő-és értékelő képesség, erősíti a problémamegoldó képességet, és hozzájárul az emberi kapcsolatok minőségének javításához.

A jobb és bal agyfélteke aktiválása és összekapcsolása által fejleszti a kreatív gondolkodást és a sokszínűség feltérképezését. A színek és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok stimulálnak, tudatosítanak, és aktiválják a lelassítás- felfedezés- összekapcsolás módszertani hármasát.

SzínHatás Ízelítő 

Ismerkedj meg a SzínHatás-kártyákkal!

Online bemutató

Egy ingyenes 2 órás online ízelítő keretében képet kaphatsz a módszertanról, a kártyákról, és hogy coachként, fejlesztő szakemberként, hogyan tudod alkalmazni a mindennapi munkádban.


Jelentkezésért és további információért nézd meg aktuális eseményeinket!

SzínHatás Felfedezés workshop

Tanuld meg alkalmazni a SzínHatás módszertant, és hozd ki a legtöbbet klienseidből!

Online/ személyes workshop

Tapasztald meg a SzínHatás-kártyák erejét, különleges észlelési és kommunikációs hatásukat a saját tapasztalataid által, amit be tudsz építeni egyéni és csoportos folyamatok vezetésébe is. Vegyél részt SzínHatás Felfedező workshopunkon, jelentkezésért és további információért nézd meg aktuális eseményeinket!

Egyéni alkalmazás haladó szakemberként

Alkalmazd professzionálisan a SzínHatás-kártyákat!

Kártyacsomag megrendelése

Rendeld meg a SzínHatás-kártya csomagot, hogy coachként, fejlesztő szakemberként vagy mentális segítőként segíthesd az ügyfeleidet:

  • kifejezni és megfogalmazni azt, ahogy egy helyzettel, problémával kapcsolatban valóban éreznek,

  • azt folyamatosan a figyelmük középpontjában tartani,

  • kitágítani a látószögüket, hogy azt minden oldalról megnézhessék, megvizsgálhassák, valódi megoldást találjanak a problémára.

MEGRENDELEM A KÁRTYACSOMAGOT
VAS_8219.jpg