VÁSÁRLÁS

SzínHatÁs Önismereti Coaching Online

Elakadtál egy probléma megoldásával, nem vagy biztos a döntéseidben vagy abban, hogy jó úton jársz-e?  Vagy van egy barátod, rokonod, aki hasonló cipőben jár, és szeretnél neki segíteni és örömet okozni?

 

A rohanó mindennapi életünket sokszor a racionalitás és észszerűség kereti közé akarjuk szorítani, pedig a kapcsolataink, problémáink kezeléséhez és a valós önismerethez, nem elég a racionális énünk, szükség van a jobb agyféltekénk használatára, azaz érzelmi intelligenciánk aktiválására. Ennek fejlesztésével hatékonyabbá, együttműködőbbé és kreatívabbá válhatsz.  

 

Ebben segít a SzínHatás-kártya és az egyéni önismereti coaching, melyeken elsajátíthatod és készség szinten begyakorolhatod a hozzá tartozó módszertant. A SzínHatás-kártyákról ide kattintva olvashatsz többet!

 

Megvásárolhatod magadnak, illetve ajándékba is adhatsz szeretteidnek vagy barátaidnak karácsonyra, szülinapra, évfordulóra online egyéni coaching alkalmat vagy folyamatot, sőt megvásárolhatod a SzínHatás-kártyával együtt is még kedvezőbb áron. 

A kártyák a módszertan ismerete után használhatók egyénileg, családilag, de akár munkahelyi, szervezeti környezetben is problémamegoldásra és tudatosabb helyzetfelismerésre. A módszertan részleteiért kattins ide!

Ha többet szeretnél megtudni rólam, a SzínHatás-kártyák kitalálójáról és egyéni coachról, kattints ide!

PARTNEREK
Asset 3szsz-logo-white.png
TUDNIVALÓK
LELŐHELYEK
KAPCSOLAT

E-mail: info [kukac] szinhatas.hu

  • Grey Facebook Icon

© 2015 SzínHatÁs. Minden jog fenntartva!