top of page
Sz%2525C3%2525ADnHat%2525C3%252581s%2525

SZÍNHATÁS COACHING

Egyéni online coaching a SzínHatÁs kártya segítségével

A rohanó mindennapi életünket sokszor a racionalitás és észszerűség kereti közé akarjuk szorítani, pedig a kapcsolataink, problémáink kezeléséhez és a valós önismerethez, nem elég a racionális énünk, szükség van a jobb agyféltekénk használatára, azaz érzelmi intelligenciánk aktiválására. Ennek fejlesztésével hatékonyabbá, együttműködőbbé és kreatívabbá válhatsz.  Ennek megtapasztalásában és elsajátításában segít a SzínHatás egyéni coaching.

A SzínHatás-kártyákról ide kattintva olvashatsz többet!
A SzínHatÁs módszertan részleteiért kattins ide!

 

 

 

 

 

1 alkalom.png
1-alkalaom+kartya.png
3 alkalom.png
3-alkalom+kartya.png
EGY ALKALMAS
EGYÉNI COACHING

során megtapasztalhatod egy coach vezetésével, hogy hogyan is működik a SzínHatÁs kártya és módszertan a gyakorlatban és ráláthatsz egy nehézséged más  aspektusára is a SzínHatÁs kártya segítségével.

TÖBB ALKALMAS
EGYÉNI COACHING

során egy coach vezetésével elsajátíthatod és készség szinten begyakorolhatod, hogyan tudod használni a mindennapjaidban az önismereted fejlesztésére, tudatosabb helyzetfelismerésre és problémamegoldásra a SzínHatÁs kártyát és módszertant.

SzínHatÁs egyéni coaching online történik. Egy alkalom 50 perces.

Megvásárolhatod magadnak, illetve ajándékba is adhatsz szeretteidnek vagy barátaidnak karácsonyra, szülinapra, évfordulóra online egyéni coaching alkalmat vagy folyamatot, sőt megvásárolhatod a SzínHatás-kártyával együtt is még kedvezőbb áron.

Érdekel, hogy zajlik egy coaching folyamat?

Hallgasd meg a velem készült podcast interjút, amiben egy mini coachingba is betekintést nyerhetsz!

Szinhatas-podcast-kicsi.jpg
bottom of page