Sz%2525C3%2525ADnHat%2525C3%252581s%2525

SZÍNHATÁS COACHING

Egyéni online coaching a SzínHatÁs kártya segítségével

Elakadtál egy probléma megoldásával, nem vagy biztos a döntéseidben vagy abban, hogy jó úton jársz-e?  Vagy van egy barátod, rokonod, aki hasonló cipőben jár, és szeretnél neki segíteni és örömet okozni?


A rohanó mindennapi életünket sokszor a racionalitás és észszerűség kereti közé akarjuk szorítani, pedig a kapcsolataink, problémáink kezeléséhez és a valós önismerethez, nem elég a racionális énünk, szükség van a jobb agyféltekénk használatára, azaz érzelmi intelligenciánk aktiválására. Ennek fejlesztésével hatékonyabbá, együttműködőbbé és kreatívabbá válhatsz.  Ebben segít a SzínHatás-kártya és módszertan. A SzínHatás-kártyákról ide kattintva olvashatsz többet!
A SzínHatÁs módszertan részleteiért kattins ide!

Az EGY ALKALMAS EGYÉNI COACHING során megtapasztalhatod egy coach vezetésével, hogy hogyan is működik a SzínHatÁs kártya és módszertan a gyakorlatban és ráláthatsz egy nehézséged más  aspektusára is a SzínHatÁs kártya segítségével.

A TÖBB ALKALMAS EGYÉNI COACHING során egy coach vezetésével elsajátíthatod és készség szinten begyakorolhatod, hogyan tudod használni a mindennapjaidban az önismereted fejlesztésére, tudatosabb helyzetfelismerésre és problémamegoldásra a SzínHatÁs kártyát és  módszertant.

Coaching online történik. Egy alkalom 50 perces.

Megvásárolhatod magadnak, illetve ajándékba is adhatsz szeretteidnek vagy barátaidnak karácsonyra, szülinapra, évfordulóra online egyéni coaching alkalmat vagy folyamatot, sőt megvásárolhatod a SzínHatás-kártyával együtt is még kedvezőbb áron.

Elérhető egyéni coaching csomagokról  ide kattintva tudhatsz meg többet!

1 alkalom.png
1-alkalaom+kartya.png
3 alkalom.png
3-alkalom+kartya.png

Érdekel, hogy zajlik egy coaching folyamat?

Hallgasd meg a velem készült podcast interjút, amiben egy mini coachingba is betekintést nyerhetsz!

Szinhatas-podcast-kicsi.jpg
PARTNEREK
Asset 3szsz-logo-white.png
TUDNIVALÓK
LELŐHELYEK
KAPCSOLAT

E-mail: info [kukac] szinhatas.hu

  • Grey Facebook Icon

© 2015 SzínHatÁs. Minden jog fenntartva!