top of page

Színekkel az önismeretért - podcast interjú és mini coaching

MOST podcast interjújában hallhattok részletesen a színekkel való munkámról, és beleláttok, hogy hogyan is kezdődik egy SzínHatÁs coaching.


Meséltem arról, hogy

- miért és hogyan is kezdtem el a színekről tanulni,

- melyek voltak a legnagyobb felismeréseim a színekről való tanulásom alatt,

- hogyan hatnak a színek az érzelmeinkre,

- hogyan fejleszthetjük önismeretünk a színek segítségével,

- miért fontos, hogy ne csak a színek egyfajta jelentését ismerjük, hanem a teljes skálát, - hogyan alakítja a színészlelésünk a gondolatainkat, érzelmeinket és cselekvésünket,

- miért is alkottam meg a SzínHatÁs-kártyákat,

- hogyan használhatók a mindennapokban a SzínHatÁs coaching kártyák.


Ízelítőt adtunk a beszélgetés során egy mini coachinggal a SzínHatÁs módszertant alkalmazva, így ha meghallgatjátok, betekintést nyerhettek a gyakorlati alkalmazásba is. A coaching során mindig az a fontos, hogy aki a színekkel dolgozik, abban mit hoz

felszínre a kihúzott szín, hol fogja meg a színt a skálán, és azt hogyan köti a témájához, amire a színt húzta. A coach pedig nem befolyásolhat a saját színhez kapcsolódó asszociációjval.



A #29 Színekkel az önismeretért - vendég: Horváth Zsuzsanna adást megtalálod kedvenc podcast lejátszóidon (pl. Apple podcast, Spotify, Anchor...) vagy közvetlenül ezeken a linken:



Ha szeretnéd Te is kipróbálni a SzínHatÁs coachingot, akkor ide kattintva jelentkezz 1 vagy 3 alkalmas online coachingra, ha pedig a módszertan érdekel, itt találod letölthető gyakorlati útmutatónk! Ha pedig saját SzínHatÁs-kártyáid szeretnéd megrendelni, kattints ide!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page